Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه هفتمین فستیوال «مونولیو» اسامی ۳۹ متن پذیرفته شده برای حضور در مرحله بازبینی این دوره از جشنواره را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس، گروه تئاتر «لیو» ضمن تشکر از تمامی هنرمندانی که متونشان را برای شرکت در هفتمین فستیوال «مونولیو» ارسال کرده‌اند از میان ۳۶۴ عنوان متن، اسامی ۳۹ متن را برای شرکت در بازبینی اعلام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسامی آثار پذیرفته شده برای مرحله بازبینی هفتمین فستیوال «مونولیو» به شرح ذیل است:

«بادی پکر» عرفان خلاقی و ماندانا موذپور، «دست نوشته‌ها» پژند سلیمانی، «حمید اسکندری» مجتبی کاتوزیان، «مهارکننده‌های بازجذب سرتونین» بهرنگ بقایی، «زندانی رنگ‌ها» آرزو عادلی، «نامهربونی» آزاده فخری، «مربای به» مهتاب جامعی، «روبروفسکی» رسول پورزند، «بنویس یا ۳ دقیقه و ۲۳ ثانیه مانده به ۶» سید فرشاد هاشمی، «پذیرفتن» احسان آذری، «بدل» آهو امیرصمیمی، «شاخص توده‌ی چربی» محمدرضا رادمند، «من و اژدها» داوود ونداده، «من مرتضی تنها هستم» مهرداد مقیسه

«روزهای اوج یک فوتبالیست محلی» محمدعلی دستان، «دستور پخت قرمه‌سبزی به خط بریل» رزی‌تا میرزایی، «متولد شده درخون» شیما پورسهم‌الدین، «چرا دوست داری مرا به نام خطاب کنی» برکه بذری، «سیاه سفید» بهشاد رسولی، «گالینابلانکا» نیکو بستانی، «هفتمین سفر نارو نشینان بحری» مروارید حقه کاووسی، «شرایط نامطبوع حیات یک گیاه نایاب در فرودگاه سی.دی.جی» افسون پالیزبان، «مرگ و دوشیزه» کیوان الستی و کتایون طلایی، «کندو» مسعود احمدی، «لبخند گلاسکو» حمید پاک‌نیا، «مرگ با تیک سبز» آرش ماهان کیا، «جبهه‌ی غرب»‌ سُندس یگانه

«از راه آراز» فرشاد جعفری، «لیدی در شب مکبث» محسن رهنما، «ایخ لیبی دیخ ماریا» امیر مهدی غرشی، «ماه عسل» احسان عرفانی، «ریشه‌ها عمیق‌اند» مهتاب عسگری، «اسب خوار» ونوشه واحدی، «مونولوگ من: هفت دقیقه سکوته» فرزانه کریم‌پور، «اسلشر» صالح علوی‌زاده، «خداحافظ ساقی/ برزخ یهودا» علی‌سام صادقی، «اُدیسه‌ی آپریل» شیما خزاعی، «دامون» سیدرضا فیض‌بخش و «برگرد» امیرعباسیان

بدیهی است که حضور اسامی اعلام شده در فستیوال قطعی نبوده و منوط به بازبینی مرحله‌ دوم است.بازبینی مرحله‌ دوم بصورت غیر حضوری بوده و هنرمندان باید تا تاریخ ۲۵ دی ماه سال جاری فیلمِ اجرای خود را ارسال کنند. توجه داشته باشید که این تاریخ غیرقابل تمدید است.

راه‌های ارسال فیلم:۱: بصورت فایل به آدرس ایمیل: info@leevtheater.com.۲: بصورت لوح فشرده به آدرس: میدان فلسطین، خیابان طالقانی غربی، حد فاصل سرپرست و فریمان، پلاک ۴۴۴، تماشاخانه‌ دیوار چهارم. کد پستی ۱۴۱۶۸۷۳۴۱۳.مسئولیت هرگونه اشکال در فایل‌های فرستاده شده به عهده‌ گروه متقاضی است.مسئولیت برگزاری و بازخوانی متون ارسالی به این دوره از فستیوال نیز به عهده‌ اعضای گروه «لیو-سایه» است.

*«پرواز عمود کبوتر دریایی دودی برفراز آب‌های سرد و معتدل اقیانوس اطلس»

نمایش «پرواز عمود کبوتر دریایی دودی بر فراز آب‌های سرد و معتدل اقیانوس اطلس» به نویسندگی پویا پیرحسینلو و کارگردانی سیما شیبانی از سیزده دی ماه به مدت یک ماه در سالن سپند به روی صحنه می‌رود.

این اثر که پیش از این در سال ۹۵ در پروژه مرکز مطالعاتی قشقایی به مدت ۷ شب اجرا رفت عنوان یکی از پرفروش‌ترین اجراها را به خود اختصاص داد و در همان سال در دوره سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر در بخش ایده‌پردازی و فضاسازی کاندیدای  بهترین اثر در بخش دیگرگونه‌های اجرا شد.

*فراخوان جشنواره اتودهای لرستان ـ ازنا منتشر شد

دبیرخانه هشتمین جشنواره منطقه‌ای اتودهای نمایشی لرستان-ازنا، فراخوان این رویداد هنری را منتشر کرد. بر اساس این فراخوان، هنرمندان عرصه نمایش استان‌های همدان، ایلام، کرمانشاه، مرکزی و لرستان می‌توانند طرح های خود را جهت بررسی به دبیرخانه هشتمین جشنواره منطقه‌ای اتودهای نمایشی ازنا ارسال کنند.

جشنواره اتودهای نمایشی جشنواره‌ای نو و خلاق است و این شیوه اجرایی جشنواره اولین بار در کشور در سال ٨١ به همت هنرمندان تئاتر ازنا برگزار گردید و تاکنون هفت دوره این رویداد به صورت استانی و منطقه‌ای برگزار شده است. 

*«صدای آهسته برف» در تئاتر مستقل تمدید شد

نمایش «صدای آهسته برف» به کارگردانی جابر رمضانی در تئاتر مستقل تهران به مدت یک هفته تمدید شده و تا 22 آذر ماه میزبان علاقه‌مندان است. به این ترتیب اجراهای این نمایش که قرار بود روز جمعه پانزدهم آذرماه به کار خود پایان دهد به مدت یک هفته و تا 22 آذر ماه هر شب در نوبت 22:45 روی صحنه می‌رود.

«صدای آهسته برف» عنوان نمایش برگزیده سال ۹۳ به انتخاب کانون نویسندگان و منتقدان خانه تئاتر را در کارنامه دارد.   این نمایش همچنین اجرا در‌ شهرهای ونیز، ورشو و جورج‌تاون را در کارنامه ثبت کرده و سال 2015 جایزه‌ بزرگ فستیوال ITSELF کشور لهستان را از آن خود کرده است.

محمد صادق ملک، مریم نورمحمدی، کمال کلانتر و مسیح کاظمی در «صدای آهسته برف» ایفای نقش می‌کنند. بهناز جعفری نیز در اجراهای ابتدایی دور دوم نمایش نیز با گروه همراهی کرد.

پیام سعیدی و جابر رمضانی، نویسندگان؛ رها شیرازی، مدیر تولید، دستیارکارگردان و برنامه‌ریز؛ بامداد افشار، طراح صدا؛ پویا پورامین، ساخت موسیقی؛ شیما میرحمیدی، طراح صحنه و لباس؛ میلاد محمدی، مدیر اجرا و دستیار کارگردان؛ احسان نقابت، عکاس و مریم برادران بعنوان طراح گرافیک با این اجرا همراهی می‌کنند.پیش فروش بلیت روز‌های جدید نمایش از امروز (چهارشبه 13 آذرماه) در سایت تیوال آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تئاتر بسته خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۱۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت

علی روحی کارگردان نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» گفت: نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» به نویسندگی آرام محضری، در سال ۱۳۹۴ منتشر شد. این نوشته با ۴ پرسوناژ و صدای یک شخصیت خیالی، در دو پرده که بخش بیشتر صحنه آن در دفتر نخست‌وزیری طی میشد نوشته شده است؛ اما در نسخه‌ای که از ۹ اردیبهشت ماه امسال اجرا رفت، اصلاحاتی در نمایشنامه اعمال شد.

وی ادامه داد: در کنار متن نمایش، سعی شده است تا با استفاده از لباس، موسیقی، نورپردازی، صحنه آرایی و تیم بازیگران ترکیبی از جلوه‌های صمعی و بصری ایجاد شود تا مخاطب ارتباط بیشتری با نمایش و حس همزاد پنداری نزدیکتری با شخصیت‌ها و موقعیت‌هایی که در آن قرار می‌گیرند، برقرار کند.

روحی درباره خلاصه داستان توضیح داد: مرد جوانی به نام خوزه، شیفته دختری به نام مارتا است اما به دلیل شرایط جامعه مجبور به ترک او می‌شود تا به دنبال تحقق رویا‌های خود برود. سال‌ها بعد وقتی خوزه تبدیل به نخست وزیر خودخوانده شده دوباره مارتا را می‌بیند ولی اینبار شرایط به گونه دیگری متفاوت است.

این کارگردان درباره انتخاب اسم این نمایش گفت: اسم نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» برگرفته از اسم خود نمایشنامه به نویسندگی آرام محضری است که سال ۱۳۹۴ به چاپ رسیده بود. البته نمایشی که درحال حاضر بر روی صحنه  است، تغییراتی نسبت به متن اصلی داشته که با هماهنگی و موافقت نویسنده بوده است. ضمن اینکه متن تغییرات اساسی نداشته است ولی تعداد پرسوناژ‌ها بیشتر شده است و موقعیت‌های چالش برانگیز تری در صحنه اتفاق می‌افتد.

وی بیان کرد:در این چند ماه تمام تلاش گروه از بازیگران گرفته تا سایر عوامل ارائه نمایشی درخور و مورد پسند برای هنردوستان به خصوص مخاطبان جدی و حرفه‌ای تئاتر بوده است که امیدواریم از تماشای این نمایش لذت ببرند و در آخر از همه دوست داران هنر‌های نمایشی درخواست دارم که از تئاتر و نمایش‌های درحال اجرا حمایت کنند.

شایان ذکر است که علی روحی فارغ‌التحصیل دوره فیلمسازی از کانون سینماگران جوان. با سابقه تولید چند فیلم کوتاه و ساخت فیلم مستند در ژانر اجتماعی و همچنین نویسندگی چندین فیلمنامه کوتاه. بعد از تجربه به اجرا بردن اولین نمایش تئأتر خود با نام "نوری که هست"نوشته آرام محضری. درحال حاضر از ۹ اردیبهشت ماه امسال نمایش "عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند" را با همکاری مجدد نویسنده نمایشنامه و در عمارت ارغوان به روی صحنه خواهد برد.

نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» به نویسندگی آرام محضری، کارگردانی و طراحی علی روحی و تهیه‌کنندگی محمد آئینی است. از عوامی دیگر این نمایش می‌توان به گروه بازیگران احسان شیخی، نازنین بیوک، رسول بابایی، شکیبا کیا و میرنادر مظلومی، دستیار کارگردان و اتاق فرمان سعیده سرلک، طراحی صدا و موسیقی شایان شعله، ضبط موسیقی استودیو بلوط، طراح گریم سولماز جانجان،، مجری گریم حدیث عقیلی، طراح لباس مهدیه خلج زاده، طراح نور رسول بابایی، دستیار صحنه پریسا رسولی، تیزر و استوری موشن بهرام لطفی، تدوین محسن جوادی، تایپوگرافی احمد کریمی، طراح پوستر و بروشور شیدا موحدی، عکاسان دیانا حبیبی، زهرا نیکخواه، ارتباطات رسانه ای علیرضا نیاکان، سیده سعیده  سادات موسوی سالار، مدیر روابط عمومی سعیده سرلک و همکار روابط عمومی شهره آگاه اشاره کرد.

این نمایش از  ۹ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۹ در عمارت نمایشی ارغوان روی صحنه نمایش است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند